Vi utvecklar smarta produkter som underlättar din vardag. Alltid fraktfritt över 250 kr         

Smarta produkter som underlättar din vardag

Kadycare sitter lika skönt på kroppen som vanliga trosor/kalsonger och håller samtidigt kateterpåsen perfekt på plats - hållare och byxa i ett! Modellen passar både dam och herr.
198 SEK/1
Grip-Support är det första grepp som gör det möjligt för en person som är förlamad i ena armen, till exempel på grund av stroke, att använda en rollator. Det ger trygghet, självständighet och ökad livskvalitet.
535 SEK/1
Specialstrumpa utvecklad för känsliga fötter. Sitter uppe helt utan tryck, inga sömmar eller veck som orsakar besvär. Passar alla som önskar något extra.
90 SEK/1
Specialstrumpa utvecklad för känsliga fötter. Sitter uppe helt utan tryck, inga sömmar eller veck som orsakar besvär. Passar alla som önskar något extra.
95 SEK/1
Graze fotfilsplatta ställer du på golvet. Du står eller sitter när du vårdar dina fötter. Fotfilen står stadigt på golvet och tack vare gummiringen glider den inte iväg. Den anatomiska utformningen gör att du enkelt och…
225 SEK/1
Lika smart som det långa skohornet Graze fotfil har ett greppvänligt skaft och en längd som gör det bekvämt att fila fötterna. Den mjuka rundningen gör att du kommer åt runt hälen och baksidans välvda form passar…
59 SEK/1
Kompressionsstrumpa för sport och fritid
199 SEK/1
Mjuk och skön resestrumpa, ett måste på varje längre resa.
159 SEK/1
Med Micro-CleanCube håller du enkelt din mikrougn ren och fräsch. Mycket praktiskt, användarvänligt stänkskydd för mikrovågsugnar. Nu gratis frakt!
99 SEK/1